اولا من تو غذاهام کار ندارم اصول غذا چیه هر چیزی رو تا حدی میریزم ک دوست دارم یا برام موجوده.

مثلا گوشت چرخ کرده رو نمیگم دقیق فلان قدر بریزین.

خانواده من چون همه ب استثنای آقازاده قارچ دوست دارن چون گوشت چرخ کرده کم ب قارچ بیشتر ریختم.

البته در مواقع کمبود گوشت چرخکرده میتونید از از سیب زمینی سرخ شده نگینی یا سویا هم استفاه کنید.

من وقت نداشتم سیب زمینی اضافه کنم برا همین ب قارچ قناعت کردم.

خب این گام اول

خب پیاز و گوشت چرخ کره و روغن.

پیاز باعث میشه بوی بد گوشت از بین بره.

روغن حسابی داغ باشه تا گوشت ب کف نچسبه.

بلافاصله هم نزنید بذاری یه دیقه رو شعله متوسط باشه تا گوشت ب حرارت عات کنه اگ بلافاصله هم بزنید ب ظرف میچسبه.

در ماهی تابه رو روی ظرف نذارین چون گوشت حالت لاستیکی پیدا میکنه و حسابی آب میندازه بوی بدی هم میگیره ادویه فلفل نمک ب مقدار لازم.

بعد ک رنگش کامل برگشت تست کن اگ خوشمزه بود باید بری مرحله بعد یعنی :)

اینبار دیگ برای دو سه دقیقه دره ظرف روش باشه ک هم قارچا پخته بشه هم تا حدودی فلفل دلمه ای ها نرم بشه اونقد نرم نشه ک مزه ترد بودنش رو از دست بده.

شعله اگ خیلی کم باشه تو این مرحله آب میندازه و لاستیکی میشه قارچات.اگ زیادم باشه گوشت میسوزه.

پس شعله متوسط در حد دو دقیقه.

دو قاشق یا هرچی عشقته رب گوجه فرنگی...

رب اونقدری باشه ک رنگ مایه قشنگ بشه.

اگ در ظرف رو تو این مرحله رو بذارین مزه بسیار بدی پیدا میکنه در رو نباشه هم بزنین تا قشنگ رب و باقی ماد سرخ بشه و آب قارچی ک تو مرحله قبل ب وجود اومده بود تبخیر بشه...

مرحله بعد:

مواد رو توی ی آبکش یا الک سوراخ ریز بریزین جوری ک گوشت در نره فقط روغن و آبش بره...

تا این داره آبش میره بریم سراغ سسش...

سس لازانیا باعث میشه مواد پراکنده نشه چون توش شیر داره و بواسطه کره باعث میشه ورقه هاش خشک نشه خامه هم ک لذیدش میکنه.

من بار ال ک خاستم خامه بزنم خیلی ترسیدم ولی واقعا مزش معلوم نمیشه خیالتون راحت باشه :)

دیگ توضیح نمیدم نگا کنید فقط سس رو.

این تیکه رو باید بگم

ب ازای هر ۴ نفر یه قاشق آرد یه لیوان شیر و ۲۵ گرم کره.

آرد رو دو سه دیقه تفت بدین تا بوی خامی نده.

بعد کنار بذارین و تو ظرف جدا کره رو آب کنید آرد و نمک رو ب کره اضافه کنید هم بزنید آروم آروم بش شیر اضافه کنید همه این کارا رو حرارت ملایمه.

اولش اینجری میشه ولی کم کم یه سس خوشگل و سفت بهتون میده قبل از اینک خیلی سفت بشه خ کنید چون خودش ک سرد بشه کلی سفت میشه.

تا سس خنک شه لازانیاها ر بریزید تو ظرفی ک آبش جوش شده روغن و نمک هم کمی اضافه کنید تا نچسبه.

وقتی آبکش کنیدش ک با چشیدنش مزه خامی حس نکنید.

با شعله زیاد بذارین بجوشه وگرنه خمیر میشه تو آب.

معمولا با شعله زیاد ۴ دقیقه کافیه بازم تست کنید حتما.

اینم مرحله آخر

بعد ک لازانیا رو آبکش کردین بلافاصله روش آب سرد بپاشین این باعث میشه به هم نچسبن.

خب حالا وسایلمون رو کنار هم میذاریم.

ما چون فر و مایکرو فر نداریم من همیشه کیک و پیتزا و هرچیزی ک نیاز ب فر باشه رو روی گاز درست میکنم.

تنها فرقشم با فر اینه ک ری کار برشته نمیشه وگرنه تغییری تو کیفیت و مزه ش وجود نداره.

اینم کل وسایل

کف ماهیتابه یا ظرف پیرکسی ک میخاین بذارین تو فر رو چرب کنید.

راحته یه تیکه از خمیر لازانیا جدا کنید و ازش ب عنوان قلمو استفاده کنید...روغن رو با اون میتونید ب همه جا برسونید.

بعدش خمیر لازانیا رو قرار بین.طوری ک من قرار دادم‌.

گوشه های خمیرا باید ر هم بیفته وگرنه مواد در میره از لابلاش.

بعد روش سس مخصوص رو میریزین سعی کنید خیلی نمالین ک مزه سس غالب بشه و اونقدرم کم نمالین ک وا بره یا خشک بشه.

همونقد ک من مالیدم.

بعد یه لایه پنیر

یه لایه گوشت

دوباره پنیر.

مهمه ک پنیر رو د بتر بریزین چون اگ ی بار بریزین ب زیریا میچسبه ب رویی ها نمیچسبه.

این شکلی:

همینکارو تا سه لایه ادامه میدین.

لایه آخر فقط خمیر رو میذارید و روش سس میزنید  یه عالمه پنیر می پاشین و تزیینش میکنید.

من چون باید برای یکی از دوستام یه تحقیقی انجام میدادم تزیین روش خیلی وقت نذاشتم شما از فلفل دلمه هم برا تزئین استفاده کنید و گوجه.

جعفری هم خوبه.

بعد ک کار تموم شد اگ تو فر پخت میکنید در ظرف رو روش نذارین.

اگ رو گاز پخت میکنید ۴ قاشق غذا خوری توش آب بریزین ک خشک نشه و درش رو ببندین.

شعله پخش کن یادتون نره.

و شعله رو تا میتونید کم کنید.

پنیرش ک قشنگ آب شد یعنی غذا آماده ست معمولا یه ربع بیس دقیقه طول میکشه

اینم طرح نهایی :)